Escriu

Mi foto
Alboraya, València, Spain

jueves, julio 02, 2009

REBAIXES DE FLIPATS


REBAIXES DE FLIPATS

No se si estic més sorpresa, decebuda o indignada, però el cas és que acabe de veure un vídeo de les rebaixes penjat a la pàgina del periòdic El mundo, i m’està entrant una mala llet creixent.

La gent de què va? És a dir, tothom queixant-se a tot hora de la crisi i de la manca de treball, i després apleguen les rebaixes i es poden observar clarament aglomeracions de persones amuntegant-se a les portes del Corte Inglés com manades de borregos. No em quadra.

A banda, que també hi ha que tindre gana de fer l’ase, sortir amb la calor que fa i anar a un lloc a rebentar de personal és de bojos. I certament, al meu parer, l’únic que ací està rebentat és el comerç, perquè els preus no estan ni molt menys, pel terra.

Bé, les rebaixes no són una excepció, donat que sí, molta queixa però a no pocs els tremola el pols a l’hora d’estampar la firma a un crèdit i a continuació anar-se’n de vacances. Vaja senyors, que ací ningú no vol renunciar a res. Estan flipats.

4 comentarios:

  1. Ahí ho has dit tot, estan flipats. I després escoltes a la gent per ahí que no poden arribar a fi de mes, en fi.

    ResponderEliminar
  2. La gent deuria anar quan pujen els preus a principi de temporada, no?
    El consumisme proporciona felicitat personal a la nostra societat. A més, les tradicions són intocables, i les rebaixes, formen part del nostre folclore popular.
    El sorprenent hauria sigut que la gent no haguera acudit, al contrari de tal i com ho fa desde fa molts anys enrerre.

    ResponderEliminar
  3. Doncs a mi em continúa semblant una barbaritat que la gent vaja en temps de crisi a comprar pel simple fet de que són rebaixes, coses que no li fan falta.
    Altra cosa: personalment no em semblen massa folcròciques les rebaixes.

    ResponderEliminar