Escriu

Mi foto
Alboraya, València, Spain

lunes, agosto 10, 2009


EJACULACIÓ ABUNDANT

Un penis gegant se m’apropa tremolós, acorralant-me, el gland vibrant es dilata, i sé que és qüestió de segons que un raig de semen surta del monstre. Mire enrere, però no hi ha eixida, i xiscle. Una ona de espès i calent líquid blanc em tomba a terra. No puc moure’m, sóc pegada al terra.

M’aixeque de sobte, i atabalada mire al meu voltant. He tingut un malson i estic xopa de suor. Les gotes regalimen pell avall.

Però ja sé què ha passat.

Ahir vespre vaig descobrir un animalet que m’agradà d’allò més: l’Eucypris virens. Es tracta d’un ostràcod, un crustaci xicotet.

Les femelles d’aquesta espècie han d’aparellar-se amb diversos mascles (la natura és sàvia), mascles que es veu que tenen molta competència entre sí, i un gran desig de ser papà. I com que tenen tantíssimes ganes i es veu que no volen emprar massa temps, el que fan és ejacular una burrada.

El mascle de l’eucypris virens mesura uns 1,8mm, i pot ejacular fins deu voltes el seu tamany. Em vaig quedar de pedra.

Imagineu llavors un home que tirara pel penis la quantitat de semen equivalent a deu voltes el seu cos. Una “ampastrà”, i els llençols, per llençar al fem. I cóm haurien de ser els condons?

Tant de bo que sols ha estat un somni, tant de bo que el que impregna la meva pell és suor, i tant de bo que la natura, encara, és sàvia.

1 comentario:

  1. Estic convençut que a més d'un/una li agradaria que es fera realitat el teu somni en la seua pell. Ja saps que hi ha gent per tot...
    Salut!

    ResponderEliminar