Escriu

Mi foto
Alboraya, València, Spain

lunes, junio 22, 2009

POR PARALITZANT


POR PARALITZANT

Fa prop d’ una setmana es va assabentar dels resultats del últims exàmens del curs; sorprenentment ho havia aprovat tot. Després de la eufòria inicial, però, va preguntar-se: i ara què?

Ha treballat i estudiat durant tot el curs, i troba a faltar tindre més activitat. Sap que ha de moure’s per trobar una feina relacionada amb allò que estudia, i també sap que quan més prompte ho faja, millor. Té temps, molt de temps, però el perd, sola, a casa, amb la única companyia de les parets i mobles, que l’observen amb mirada acusadora.

No fa res perque té por,una por esfereïdora d’anar a preguntar allí on podria treballar,i que la rebutgen. Tem també que l’agafen,i clavar la pota a la primera de canvi. És insegura i desconeix la seva capacitat i carències. Tanmateix, d’aquestes segones imagina un fum. I sí, està boicotejant-se ella soleta.

No és vaguetat, no és desídia, ni apatia, sols és por, una por irracional que la paralitza i bloqueja.

La solució comença doncs,adonant-se’n de la irracionalitat de la mateixa i de que “el no” es té des de el principi. A la ma de cadascú està el canviar que així siga per sempre més.

6 comentarios:

  1. Gracietes però no em deixen anar a Radio Manises...

    ResponderEliminar
  2. no cal que siga ràdio manises, era un genèric! haha

    ResponderEliminar
  3. Antes que nada felicidades por las notas, otros no tenemos tanta suerte y nos tocará convivir con Lavilla hasta el día del juicio final. No te preocupes, te dejaran trabajar en cualquier sitio que te ofrezcas, piensa que ganan un empleado, sin dejarse un duro en el camino.

    Un saludo y disfruta del verano. Ya te lo dije en otra ocasión, pero muy chulo tu blog.

    Enrique

    ResponderEliminar
  4. Gracias por los ánimos, pero he llamado a todo lo que hay por aquí en la Safor y en casi ningún sitio quieren, dicen que les cae el pelo si no somos de tercero. Está difícil la cosa...

    ResponderEliminar
  5. seguix intentant-ho!

    per cert, el nostre benvolgut pere ha programat la "fugida"...

    ehem, ehem

    ResponderEliminar