Escriu

Mi foto
Alboraya, València, Spain

viernes, junio 05, 2009

NOTÍCIES SEXUALS, PUAJ

NOTÍCIES SEXUALS



No se si serà casualitat, però el cas és que en aquests moments, hi ha tres notícies als mitjans de comunicació relacionades amb el sexe, i es troben molt pròximes en el temps. Això fa més evident que la sexualitat avui dia, ven, qualsevol que siga el mode com aparega.

S’especula sobre si l’actor David Carradine s’ha suïcidat amb una corda als genitals i altra al coll, es critiquen fotografies de Berlusconi i també de l’antic primer ministre xec , i es mostren vídeos als mitjans on es veu a prostitutes del barri de Velluters de València. Certament, ho veig innecessari.

Està clar que un dels criteris que s’aplica a l`hora de triar un succés com a notícia, és la jerarquia de les persones implicades. Ací ho vegem al cas de Il Cavaliere o amb el de l’actor. Val, que s’informe, d’acord, però no cal donar tant de detall.

No crec jo que a molta gent li resulte agradable imaginar-se al protagonista de la sèrie “Kung Fu” tal com descriuen que se l’han trobat. A més, cal tirar-li imaginació a la cosa, sobretot perquè molts mitjans han emprat al titular l’expressió “accident sexual”.

També se’ns ha informat de la ubicació de les “manetes” de Berlusconi (sota la samarreta d’una xica i a les parts baixes de una altra), i de cóm estava el penis de Topolanek, en unes fotografies. En una paraula: fastigós.

I a la notícia sobre el possible tancament de vuit establiments al barri de Velluters ens mostren a una puta desmentint la informació que teòricament dona suport a la notícia en si. Donat que la prostituta assegura que no hi ha cap proxeneta, no hi ha delicte, ja que la xica no forma part d’una associació, ni està explotada per ningú. Però com el vídeo i el tema venen, es mostren.

Des d’ací aleshores, faig una crida als mitjans per tal que tinguen, per favor, una mica més d’ ètica. L’audiència no té tan mal gust. O si?

4 comentarios:

  1. el tema de velluters és notícia perquè els veïns del barri se'n queixen!

    el tema de berlusconi és notícia perquè utilitza diners públics per a les seues festes!

    el tema de l'actor és graciós! :p

    un bes!

    ResponderEliminar
  2. La crítica venia justament perque plantegen les informacions de manera que els assumptes sexuals queden en primer lloc..en fi, no perq no entenguera les notícies!

    ResponderEliminar
  3. Quina tonteria, hem pareix de reprimits el atacar de ixa forma les noticies nomes perq tenen una carrega sexual, ni q estigerem en el segle XVII, hem pareix de carques totals, el sexe forma par de la societat, visca el sexe!

    ResponderEliminar
  4. asechandoalargamasa.blogspot.comsábado, junio 20, 2009

    L'article no critica la sexualitat ni molt menys, sino que trasllade els fets importants a un segon plànol amb la finalitat de vendre. Continue pensant que això, igual que mostrar les fotos amb el membre erecte i donar tanta informació, no és de massa bon gust. Ara, està vist que per a gustos els colors, i que de gent grollera que no s'entera massa, hi ha a totes bandes. En quant a lo de reprimida, no comment.

    ResponderEliminar