Escriu

Mi foto
Alboraya, València, Spain

domingo, junio 28, 2009

INSATISFETS


Tots hem sentit dir alguna volta que quan aconsegueixes acomplir un fi durant llarg temps somiat, aquest és menys important del que havies imaginat. El que no es comenta però, és que el procés de continua insatisfacció que ens corromp a alguns, no s’atura ací.

El vertader problema ve quan obtinguda una meta te’n adones de que et queda un munt d’insatisfaccions per resoldre, i sinó, el teu cabet ja se’n carregarà de que te’n crees de noves.

Segons la nostra edat, podríem dividir les facetes de la vida en categories com treball, estudis, amor, diners, fills, amics,etcètera. Jo, com que sóc jove, em conforme amb les dels amics, els estudis, i el treball.

Amb veu clara i forta puc afirmar que estic més que contenta amb l’esforç emprat i recompensa obtinguda tant al treball com als estudis, però em falla la qüestió dels amics. Tanmateix, no puc evitar tindre una sensació de “xasco” constant amb la gent.

No aposte per ningú, i certament no sabria dir per què. Potser pels cops que et dona la vida, o potser per qualsevol altre motiu, però el cas és que últimament prefereixo estar sola, perque almenys així, se que vaig a estar bé.

Pocs són els que afirmen sentir-se agust a casa, sols, i amb poca activitat per fer, però jo si sóc d’aquests. Pot semblar genial, doncs no necessites ningú més que tu mateix, però he descobert que de vegades resulta contraproduent. S’està tan bé sol, que no fas l’ esforç de comunicar- te decentment amb la resta, i potser et perds més del que et penses.

Resulta complicat sortir d’eixa situació, i més encara si tenim en conter el que costa trobar persones que no siguen borregues o entre les que no sentir-se tan únic i diferent.

I sí, sóc jove i tinc molt de temps, però estic cansada, i de vegades pense que amb aquests ànims, acabaré la resta dels meus dies amb el consol de la tan coneguda frase: “més val sol que mal acompanyat”.


5 comentarios:

  1. ai, espere que no estigues decebuda amb mi!

    ResponderEliminar
  2. No, saps de sobres que amb tu si he apostat xp.

    ResponderEliminar
  3. No estàs sola.

    Un solitari satisfet.

    ResponderEliminar
  4. -Ficat la teua millor blusa,els teus pantalons preferits, dedicat temps a maquillarte i toquetejarte el cabell mentre decideixes com deixarlo, en el meu cas la guinda seria fumarme un cigarret en el teu, no sé tal volta menja alguna cosa que et vinga de gust com un geladet i ara si, estas preparada per a eixir al mòn i afrontar cualsevol cosa amb dignitat....Les primeres voltes tardaràs dos hores en eixir de casa i estaras indecisa sobre el teu aspecte i sobretot lo que trobaràs alli fora i si no será millor quedarte amb el teu Mp3 i el teu ordinador per a escriure pero...amb el temps et costarà menys pensa que cualsevol bon escriptor i periodista necessita de vivències tan bones com roïns per a poder escriure i fer la seua aportació al mòn a punta de ploma o tecla...XD Ah! Si vols estar sola que siga per tu mateixa o ha mode de protesta. Un besset.

    ResponderEliminar
  5. Qué va, si sola estic perque no trobe res de bo!i no tinc ningú per deixar bonica, encara q gràcies pel consell.

    ResponderEliminar