Escriu

Mi foto
Alboraya, València, Spain

jueves, mayo 07, 2009

SAMARRETA NOTICIOSA

L’actuació de la portaveu de Compromís, M. Oltra, ha demostrat, una vegada més, que al vigent context són més importants les formes que el contingut.

La diputada sabia que si es posava aquesta samarreta, hi hauria polèmica i es parlaria de l’absència del president de la Comunitat a la sessió de control. No està malament, així aquesta es farà més present per tothom.

En els últims anys, es presta més atenció al context i a cóm es diuen les coses, que no pas al que realment importa, al “meollo” de les informacions.

Em trau de polleguera que el president francès vinga a Espanya i que del que més es parle siga del modelet que lluïa la Carla Bruni, o la reina, en rebre’ls. M’ és igual si una portava la faldilla rosa o blava, o si la princesa ara tenia el nas més menut que la cantant, això no és allò important.

Em posa negra també que es dediquen a canviar-li el nom a la grip A, o a la violència de gènere, en conter de estar més pendents de la gent que per aquests motius està morint.

Fins i tot, quan de vegades els polítics s’insulten o diuen paraulotes, es presta atenció a tot açò i s’oblida el que estaven diguent.

Està clar aleshores, que Oltra sabia ben bé el que estava fent.

1 comentario: