Escriu

Mi foto
Alboraya, València, Spain

jueves, mayo 21, 2009

GILIPOLLISME I LLIBERTAT D’EXPRESSIÓ


Sembla que el president de la Diputació de València vol cridar l’atenció un cop més, perque ha manifestat que no va a retirar les acusacions que feu als docents que utilitzen el valencià “normalitzat”. Per a qui no siga coneixedor del tema, resulta que Rus digué que aquells professors que usaren “gairebé” i “aleshores”, eren uns gilipolles. A posteriori, els socialistes presentaren una moció urgent amb la finalitat de que demanés disculpes.


Crec que tots estem d’acord si dic que tindre un determinat càrrec implica una responsabilitat moral, per exemple, a l’hora de fer certes declaracions. A més, i a banda d’açò, a ell què li fa que empren una paraula o altra?

Per a més inri, damunt de que ha fet estes declaracions, ara diu que no vol entrar en un debat que pot ser un circ. Però si la carpa se l’ha muntat ell soletes! -Senyores i senyors, amb tots vostès , el pallassoo Ruuus.

I sabeu a què apel·la l’alcalde de Xàtiva per justificar-se? Doncs ni més ni menys que a la llibertat d’expressió. “És per a tots”, diu.

Val, sí, d’acord, la llibertat d’expressió és per a tots, però a veure, amb el bombo que se li està donant actualment a lo políticament correcte, i amb el tacte que van tot els mitjans amb paraules com discapacitat, grip porcina, negre, etcètera, es necessita pensar poc les coses abans de dir-les per actuar d’aquesta manera.

Igual que els mitjans de comunicació tenen una responsabilitat, el president de la Diputació no se n’ha de lliurar. Tanmateix, Rus es reafirma en la seva grollera irresponsabilitat.

Amb un president de Diputació així, podem esperar aleshores, que gairebé tot vaja fantàsticament.

1 comentario: