Escriu

Mi foto
Alboraya, València, Spain

sábado, octubre 17, 2009

HOME SOLTER INTERESSAT EN


HOME SOLTER INTERESSAT EN


Entre a tafanejar a la pàgina del perfil del xic amb qui duc enrotllada aquests últims mesos, faig clic sobre una foto del seu tors depilat davant l’espill i aguarde. La pantalla s’il•lumina i..taxaaan! Nyas, cabàs! Fulanet de tal “cercant: dones, amistat, anar de flor en flor”. Maleït Facebook.


Abans de res, aclarir que no m’he endut cap sorpresa, clar que no, que ja ho sabia jo això, però caram, quina barra, que es prive un poc, no? Total, per al que va a lligar per justament eixa xarxa social. S’ha de ser terròs per llençar al fem en un instant el “clau segur”. En fi, què vaig a fer-li.


Com és possible que no haja pensat com d’obvi és que una xica amb la que s’està morrejant tots els dies mirarà això? I després tenen la barra de dir que som unes “dominatrix”, amb molta suficiència, per cert. Si, clar, doncs si tan convençut estàs, previndre és millor que no pas curar, saps espavilat?


Que no recorden haver escrit unes dades que poden fastiguejar-los la festa, diu molt d’ells. Senyala que són uns deixats, uns egoistes, i que no et tenen en cap consideració. Ah, i que tenen mala memòria.


Algunes premisses i possibilitats a ocórrer que manifesten el poc seny de la seva actuació són:

1- Pengen un perfil públic que indica la seva predisposició, i en la seva descripció faciliten aspectes que no van a recordar haver escrit. Ja que ho fas per lligar, xicon: memòria i cura.

2- Aconsegueixen el lligue i la poden cagar per tindre el perfil d’aquest tipus.

3- Si la xica l’excusa pensant que pertany al passat, a) ell perd punts, b) ella s’enutja perquè és tan insignificant que no s’ha dignat a canviar-lo, c) ella es calfa el cap buscant un motiu inexplicable i fantàstic, o d) totes les anteriors.


Vaja, que després d’açò estic per modificar el meu estat civil a “relació complicada amb” i enviar-li un suggeriment al “meu rotllo” a veure si l’accepta.

5 comentarios:

  1. Tranki tresoret vine ke te axuxe i ens enutjen juntes PD El facebook acabarà trenkant hogars i les nostres coherencies globals aixi ke abarçan i ke corregà la cervessa!!!

    Kris la ke te troba a faltar i es super ñoña

    ResponderEliminar
  2. Jajaja tranquila, no era autobiogràfic. Mai no em liaria amb un tio amb foto del seu tors depilat. A bamda de cutre, no hi ha res com refregar-se en els pelacos xp.

    Ara bé, la font d'inspiració sí ha sigut una persona real xp.

    Un bes bonica! jo també et trobe a faltar!

    ResponderEliminar
  3. El facebook es un dels catàlegs de puterio de internet no? Ahi vaig coneixer a una dona que em va dur problemes amb la justicia, jo com podia saber que tenia 11 anys? jo no demane el carnet a qualsevol persona k m'entre en casa borratxa...
    (la ultima part,adaptació d'un acudit de J.A.Pérez)

    ResponderEliminar
  4. Uhmm jo no crec q siga el facebook un lloc de puterio, és més de cotillejar. Hi ha pàgines específiques per a lligar, follar, etcétera, rollo badoo, netlog, i estes coses...

    ResponderEliminar